Vores specialer

 

Ipsos har ekspertise indenfor alle former for research og analyse. Vi tilbyder en lang række innovative kvantitative metoder og er førende indenfor kvalitative analyser i Danmark. Målet er altid at give dig viden, der bringer dig endnu tættere på dine kunder. 

 

Her finder du en oversigt over de mange specialer, vi tilbyder hos Ipsos. Uanset din udfordring gør vi Danmark til din lokale hub.

 

Ipsos Healthcare

Ipsos Healthcare er blandt verdens største og førende udbydere af analyser for medicinalindustrien blandt læger, specialister og patienter.

 

Innovation & Forecast

Ipsos tilbyder gennemtestede og målrettede analyseværktøjer til optimering og finjustering af alle elementer i jeres innovationsproces. Vi kan lave et forecast på markedspotentialet - uanset stadie.

 

Internationale undersøgelser
Vi har brancheeksperter på alle de traditionelle nøglemarkeder i Europa, Japan, USA samt selvfølgelig Norden.Uanset geografi bringer vi dig tættere på dine vækstambitioner. Faktisk er 2/3 af alle Ipsos’ tilpassede markedsanalyser baseret på internationale studier.

 

Ipsos Kvalitativ

Ipsos tilbyder verdens største netværk af kvalitative eksperter. Ipsos tilbyder alle former for kvalitative analyser - "traditionelt" og online.

 

Kundeloyalitet og -tilfredshed
Ipsos hjælper dig med at navigere i forhold til den moderne forbrugers mærkeloyalitet. Vi tilbyder studier, der omhandler kundetilfredshed, loyalitet og rentabilitet.

 

Markeder, segmenter & brands
Inden for Marketing er vi specialiserede i markedsanalyse, innovation og brand-management. Vi hjælper vores kunder med at udvikle strategier og træffe de forretningsmæssigt mest fordelagtige beslutninger. For specifikke varemærker, for brands og for virksomheden.

 

Shopper

Ipsos kender vigtigheden af at teste, hvordan jeres nye produkter tager sig ud i et givent butiksmiljø før det kommer på markedet. Og af selv samme grund har vi udviklet særlige værktøjer til at undersøge dette, inden det ender med eventuelt dyre fejl i butikken ved lanceringen.