Shopper: Vind eller forsvind i detailleddet


Vi forstår betydningen af at excellere i detailleddet

Vores mål er at hjælpe distributører og virksomheder i hele verden med at forbedre deres præsentation i detailleddet.

Ud over at være det hurtigst voksende område indenfor marketing ved vi, at Shopper Marketing spiller en essentiel rolle, da det endelig valg af vare oftest bliver taget ved Point of Purchase. Derudover vil de penge, I investerer indenfor dette område, hurtigt komme igen gennem bedre conversation rates og viden om shopperne, f.eks.

  • Hvordan kan I optimere jeres strategier indenfor kanal- portefølje- og kategori management?
  • Hvordan kan I indrette eller forbedre indretningen af butik og inventar eller udstillinger?
  • Hvordan optimerer I udvalget af varer, priser og og/eller promotion?


Vi kender vigtigheden af at teste, hvordan jeres nye produkter tager sig ud i et givent butiksmiljø før det kommer på markedet. Og af selv samme grund har vi udviklet særlige værktøjer til at undersøge dette, inden det ender med eventuelt dyre fejl i butikken ved lanceringen.

Vores privatejede Shopper Decision Tree-tilgang (Ipsos.com) hjælper leverandører og forhandlere med at fastsætte deres indretning, så det giver mest mulig mening for indkøbere, og indkøbene bliver en nydelse frem for et mareridt.


Hvordan gør vi?

Vi har en klar filosofi omkring både det Shopper Research Framework (Ipsos.com), der bruges til at forstå, hvordan man udvikler Shopper Insight, og den måde, vi konverterer adskillige datakilder til handlingsorienterede beslutninger. Vi skaber detail-strategier, som fokuserer på at skabe differentiering, og som bygger stærke relationer mellem leverandører og forhandlere med henblik på at sikre bundlinjen.

Det er faktum at gode analyser kræver flere analysetilgange, og derfor integrerer vi observation (ved hjælp at avanceret teknologi, hvor der er brug for det) med innovative undersøgelser af både kvalitativ og kvantitative karakter.


Kontaktinformation – vil du vide mere?

Så kontakt Klaus Friis Mikkelsen