Få én indgang til dine internationale analyser

Ipsos Danmark indgår i en global analysevirksomhed med kontorer i 85 lande

 

Vi har brancheeksperter på alle de traditionelle nøglemarkeder i Europa, Japan, USA samt selvfølgelig Norden. Og vi er størst på markedsanalyse i Kina, Brasilien, Afrika og Indien.

 

Så uanset geografi bringer vi dig tættere på dine vækstambitioner. Faktisk er 2/3 af alle Ipsos’ tilpassede markedsanalyser baseret på internationale studier.

 
Ipsos Danmark er dit primære kontaktpunkt på internationale undersøgelser. Du har som kunde kun ét primært kontaktpunkt og briefing foregår ansigt-til-ansigt. Vi sørger for at koordinere arbejdet videre i Ipsos-netværket og involvere relevante kolleger i de lande analysen omfatter.
 
Desuden sørger vi for at gennemskrive og kvalitetssikre rapporterne fra de forskellige markeder. Dels for at sikre, at du får præcise svar på undersøgelsens strategiske spørgsmål. Men især for at sikre, at både data og anbefalinger er sammenlignelige og konkrete.
 

Klar til internationale markedsudfordringer?
 

En smartere organisation

Måske tror du, at internationale analyser er besværlige, dyre og uoverskuelige. Vi vil gerne gøre din bekymring til skamme.

 

Ipsos bygger på stærk lokal tilstedeværelse. Derfor vil du også opleve, at enhver løsning og organiseringen af arbejdet altid tager udgangspunkt i vilkårene på de enkelte markeder. Det gør os i stand til at tage hensyn til vigtige kulturelle og markedsmæssige forskelle. Og du får et langt bedre beslutningsgrundlag, fordi de lokale resultater rent faktisk kan sammenlignes.

 

 

Er du blevet nysgerrig? Så kontakt

Klaus Friis Mikkelsen
A
sger Mortensen
Maria Pierrou

 

 
Ring på tlf. 33 19 39 00 og få en snak om, hvordan du får mere viden ud dine internationale markedsanalyser.

Eller bliv ringet op af Ipsos

 

Du kan desuden